Количка:  0 продукта

оторизиран представителКатaлог
Нови продукти
КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ
350.00лв.
Последни новини
Полезни връзки
"ЧЕСТО използвани комбинации"
Партньори
Новини
Flaška бутилка за жива вода   Дата: петък 17 февруари, 2012

    Най-известното понятие, което всички свързват с водата е т.нар.''памет на водата''. Този въпрос е широко разгледан от японския учен  Masaru Emoto в неговата книга ‘Message from Water ‘, която е преведена на много езици.

 

Водната молекула е диполна т.е има два полюса, поради това отделните водни молекули се свързват една с друга.

Експериментите показват, че отделни части информация могат да бъдат предадени на водата чрез използване на механична сила(механогенно) или чрез електрично поле(електрогенно). Най-широко разпространен механогенният метод е в хомеопатията. Електрогенният метод се осъществява посредством слабо електрично поле.Този метод се обяснява с познанията на квантовата физика. Всяка водна молекула има свое квантово поле, което оказва влияние на самата молекулата посредством протоните и различни квазичастици. Информацията се прехвърля на водата в резултат на силно възбуждане на тези частици в електрично поле; информацията променя основното състоянието на квантовото електромагнитно поле на водата.

        Flaška използва същият процес. Стъклото съдържа 71% силиций, на който информацията може да бъде запаметена чрез специална технология разработена в Германия. Тази информация изменя квантовото електромагнитно поле на водата на квантово ниво, което променя нейните свойства. Така питейната вода се трансформира в жива вода.

  Симпатичната Flaška classic с памучен защитен чорап се предлага в три размера и три цвята. Памучният калъф предпазва водата от светлина и топлина, а от друга страна неговият ярък и свеж цвят Ви насърчава да пиете повече вода. Този вариант на Flaška е подходящ за стационарна употреба (вкъщи или на работа). В случай,че ще използвате Flaška по-често Ви препоръчваме Flaška Neo със защита изработена от здрав неопрен.

Цени:

0,330л - 43.00лв

0,500л - 45.00лв

0,750л - 47.00лв

 

  Flaška Neo е защитена с калъф от 3 мм неопрен. Неопренът е здрав и не се къса, поради това този модел е подходящ за тези, които ще използват Flaška интензивно. С неопрена, Flaška е добре защитена от удари, той е и водоустойчив материал и не се мокри при пълненето ѝ с вода. В началото, неопренът има лека специфична миризма, която по-късно изчезва. 

Flaška Neo има разнообразни приложения (в дома, на работното място, по време на спорт, при пътувания, в колата).

Цена:

0,330л - 59.00лв

0,500л - 61.00лв

0,750л - 64.00лв

 

  Flaška Neo Design представлява Flaškа с неопренова защита, като при този модел са разработени различни, символизиращи природата дизайни на неопреновия калъф. Избраните мотиви са изчистени, опростени и разбираеми както самата бутилка Flaškа.

Логото на Flaška е също дискретно отбелязано.

Цена:

0,330л - 62,00лв

0,500л - 65,00лв

0,750л - 68,00лв

 

Ако желаете да направите поръчка за Flaška бутилка за жива вода, моля посочете точният цвят, мотив и вместимост на имейл:office@aspenbg.com ,като не забравяйте да посочите точен адрес и телефон за доставка .Доставките са в рамките на 2 работни дни(за София на следващият работен ден)

 

Видяна:1824
Продължи
Информация