Количка:  0 продукта

оторизиран представителКатaлог
Нови продукти
Rescue remedy 30мл.+ комбинация по избор

70.00лв.     60.00лв.
Последни новини
Полезни връзки
"ЧЕСТО използвани комбинации"
Вибрации на цветята
Партньори
Музика по цветята на Бах
Музика по цветята на Бах
Bach flowers music


Тази музика е терапевтична и е създадена по цветотерапията на д-р Едуард Бах. Цветотерапията работи с модели на поведение и психосоматични състояния, които са в основата на голяма част от болезнените преживявания и травми. Според този метод на работа е много важно да се открие причината за съответната симптоматика и да се работи както с проблема, така и с лечението на неговото ядро, което често е психосоматичен комплекс. Целта е да се постигне траен и цялостен терапевтичен резултат, базиран на естествения ритъм и баланс на организма. Бах терапията е официално призната през 1936 г. Музиката в този диск е вибрационно съобразена с лечебните качества на всяка от есенциите. Нейната цел е да оказва звукова подкрепа при лечението и хармонизирането на организма, съобразявайки се с неговия специфичен индивидуален ритъм. Всяка песен е с времетраене около една минута, което е необходимия минимум за звуковата вълна да достигне до своето предназначение и да подпомогне трансформирането на негативните модели, или създаването на съответните нови, позитивни вибрационни модели в съзнанието на слушащия.


Тук моделите са представени както следва:

Хармоничен модел – дисхармонична проява – линк за теглене на музиката:1. Скална роза (Rock rose) – цвете на куража (страх от неизвестното)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/01_rock_rose.wma2. Мимулус (Mimulus) – цвете на куража (липса на сигурност, страх от заобикалящата среда)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/02_mimulus.wma3. Джанка (Cherry Plum) – цветето на безгрижието (страх от загуба на контрол)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/03_cherry_plum.wma4. Трепетлика (Aspen) – цвете на предзнаменованието (негативни предчувствия и страх от обсебване)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/04_aspen.wma5. Червен конски кестен (Red Chestnut) – цветето на отделянето (прекалена загриженост за другите, форма на негативна зависимост от тяхната любов)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/05_red_chestnut.wma6. Цератостигма (Cerato) - цвете на интуицията (неясна връзка с интуицията и липса на активно изразяване на избор)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/06_cerato.wma7. Хрущялка (Scleranthus) – цветето на равновесието (пасивност при ситуация на избор, страх от грешка при правене на избор, честа промяна на мнението и настроението, колебливост)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/07_scleranthus.wma8. Тинтява (Gentian) – цветето на вярата (липса на вяра в живота, песимизъм)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/08_gentian.wma9. Жълтуга (Gorse) - цвете на надеждата (отчаяние, загуба на надежда и създаване на програми за самоунищожение)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/09_gorse.wma10. Габър (Hornbeam) - цвете на умственото разтоварване (умствена преумора, липса на радост в ежедневието и от малките неща в живота

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/10_hornbeam.wma11. Офсига (Wild Oat) - цвете на призванието (вътрешна несигурност и колебание, чувство за липса на опорна точка, липса на постоянство)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/11_wild_oat.wma12. Повет (Clematis) - Цвете на реализма (чувство за слабост, нужда от заземяване, липса на интерес към заобикалящата среда, сънливост, разсеяност.

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/12_clematis.wma13. Нокът (Honeysuckle) - Цветето на тук и сега (носталгия по миналото, отказ за фокусиране в настоящето)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/13_honeysuckle.wma14. Шипка (Wild Rose) - Цветето на желанието за живот (апатия, примиреност, отказ от участие в собствения живот)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/14_wild_rose.wma15. Маслина (Olive) - Цвете на обновлението (изтощение в резултат от загуба на физическа и психическа енергия, често водещо до дълбока меланхолия)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/15_olive.wma16. Бял конски кестен (White Chestnut) - Цветето на душевния мир (трудна концентрация, разпиляване на мисълта в много посоки, непрекъснат вътрешен диалог)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/16_white_chestnut.wma17. Синап (Mustard) - Цвете на ведростта (внезапни и крайни промени в настроенията, дълбока тъга и загуба на радост от живота)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/17_mustard.wma18. Кестенова пъпка (Chestnut Bud) - цвете на повторението (повторение на един и същ нараняващ модел на поведение, без да се осъзнава грешката и урока)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/18_chestnut_bud.wma19. Хотония (Water Violet) - цвете на комуникацията (резервираност, затваряне в себе си, чувство за превъзходство и гордост)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/19_water_violet.wma20. Слабонога (Impatiens) - цвете на времето (прибързаност, раздразнение, сприхавост, нетърпение, нервна превъзбуда)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/20_impatience.wma21. Изтравниче (Heather) - страх от самота, егоцентризъм, трудна адаптация към каквато и да е среда (постоянна склонност за даване на съвети и за окупиране на вниманието на другите)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/21_heather.wma22. Камшик (Agrimony) - Цвете на честността (крие безпокойството, измъчващите си мисли и чувства пот маската на безгрижие, веселост и чувство за хумор)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/22_agrimony.wma23. Червен кантарион (centaury) - Цвете на благоразположението (слаба воля, прекалена отзивчивост към нуждите на другите, не умее да казва не)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/23_centaury.wma24. Орех (Walnut) - цвете на обновлението (неувереност, непостоянство, лесна податливост на чужди влияния, често поради това, че личността се намира в повратна точка на живота си)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/24_walnut.wma25. Джел (Holly) – цветето на гнева (гняв, често породен от неразбрана любов).

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/25_holly.wma26. Лиственица (Larch) - Цветето на вярата в себе си (липса на вяра в себе си, колебливост)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/26_larch.wma27. Бор (Pine) - цветето на приемането на себе си (чувство за вина, осъждане и критика)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/27_pine.wma28. Бряст (Elm) - цветето на отговорността (загуба на вяра в потенциала си, (човекът е сигурен, че не е на висота да изпълнява задълженията си и да се справя с отговорностите си)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/28_elm.wma29. Сладък кестен (Sweet chestnut) - цвете на освобождението (дълбоко отчаяние, чувство за безизходица и въртене в омагьосан кръг)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/29_sweet_chestnut.wma30. Гарвански лук (Star of Betlehem) - Цвете на успокоението (травми на психическо и физическо ниво, липса на любов към себе си)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/30_star_of_betlehem.wma31. Върба (Willow) - цвете на съдбата (огорчение от живота, яд на съдбата, чувство за обреченост и жертва)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/31_willow.wma32. Дъб (Oak) - цвете на упоритостта (упоритост граничеща с инат, работохолизъм, липса на грижа към себе си, вечна борба за оцеляване и вечна борба с живота)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/32_oak.wma33. Дива ябълка (Crab Apple) - цветето на душевната невинност и чистота (мания за ред и чистота, изпадане в крайности по отношение на физическото тяло, неуместно и необяснимо чувство за срам)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/33_crab_apple.wma34. Цикория (Chicory) - Цветето на майчината любов (стремеж за манипулиране чрез любов, нужда от значимост чувство за липса на достатъчно внимание)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/34_chicory.wma35. Върбинка (Vervain) - цвете на ентусиазма (краен ентусиазъм, понякога граничещ със фанатизъм, прибързаност, липса на желание за сътрудничество)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/35_vervain.wma36. Лоза (Vine) - цвете на силата (амбиция за власт, желание за контрол над другите)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/36_vine.wma37. Бук (Beech) - цвете на толерантността (критичност, нетолерантност и предразсъдъци)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/37_beech.wma38. Скална вода (Rock Water) - цвете на гъвкавостта (перфекционизъм и липса на гъвкавост, праволинейност. Живот според строги и утвърдени правила, потискане на нуждите си и прекалена суровост към себе си)

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/38_rock_water.wma39. Спасителна смес (Rescue Remedy) - комбинация от пет есенции. Дава се при травма и шок.

Линк: www.sirius1-bg.net/bach/39_rescue_remedy.wmaПубликува се с любезното съдействие на авторката на текста и музиката Мария Попова

© Мария Попова

Признания към труда на авторката ,която е незаменим приятел и мой духовен учител- Мария.
Една невероятно хармонична личност ,която имам щастието да познавам и последвам
Продължи
Информация