Приготвяне и прием на комбинация

Как да приготвим и приемаме комбинациите на д-р. Бax

Метод в чаша с вода: Методът на чашата с вода е особено подходящ при остри кризи и при кратковременно приемане. Капнете в чаша с изворна вода по 2 капки от всяка избрана от Вас есенция (за Rescue Remedy капките се удвояват) и сместа се пие. Можете да изпиете до 3-4 чаши дневно.

С бренди: Вземете 30 ml тъмно стъклено шишенце с капкомер. Налейте 1 капкомер бренди, останалото количество до 30 ml долейте с изворна вода. Капнете 2- 3 капки от всяка Есенция, която желаете да вземете, и пийте: по 4 капки 4 пъти (0,8 ml)на ден: сутрин след ставане, преди обяда, преди вечерята и вечер преди лягане. Няма опастност от предозиране.
Трайност: 2 месеца за приготвена с бренди комбинация .

При първоначално приемане на капките на д-р Бах, може да усетите леко неразположение, което се дължи на активиране на жизнената ви енергия, изразяващо се в леко увеличаване на познатите Ви симптоми.Това състояние е краткотрайно, в никакъв случай драматично и не бива да Ви притеснява.Може да бъде подпомогнато да отзвучи по-бързо, като добавите за ден-два SOS капки Rescue Remedy.

Как се приемат Капките бърза помощ (Rescue Remedy):

Капнете 4 капки от концентрата в малко количество вода и пийте на чести интервали 10-15 мин.(може дори и през 5 минута), докато получите облекчение. Много удобен и практичен е Rescue Remedy под формата на спрей, впръскайте под езика толкова пъти, колкото се нуждаете през деня. Ако при тежки случаи пациентът е в безсъзнание – намокрете устните, венците, зад ушите и на китките ( пулсовите точки)

За Rescue Remedy капките винаги се удвояват. След това разреждате приемите до обичайната доза от 4х4 капки/дневно.Сложете 4,5 капки от концентрата Rescue Remedy в глътка вода и изпийте количеството течност. Може да приемате и на по-чести интервали през 10-15 минутки,до като се успокоите и кризата и неразположението отминат. Няма опасност от предозиране. Заедно с това, не спирайте обичайният прием на комбинацията си, която е 4х4 капки дневно!

Можете да капете капките в чай, кафе, сок, мляко и пр.